Během příštích 100 dní

začne to, co jsem nazval v jednom článku “Ticho před Bouří“. Crowd1 bude uvádět na trh produkty, které nám členům umožní vybudovat svoje podnikání, ať už jejich prodejem nebo doporučením. Tak to bylo řečeno na zasedání top managementu ve Stockholmu. Spustí se to, co Jonas Werner předpovídal, budou nás časem stovky milionů. Začne to vyřešením systému plateb a jejich urychlením, uvedením Multiwallet a dalších produktů,  jejichž portfolia si vybere každý, dotkne se to i komunikace. Miggster se posune na další, vyšší level, i to bylo naznačeno.

Proto je dána možnost hlavně stávajícím členům, aby si nově mohli uspořádat svou síť v rámci upgrade Titanium Pro Builder. Je to jakási šance zahájit budování svojí sítě znovu, dostanete pod sebe 6 volných prázdných míst a můžete strukturu budova do hloubky, což přináší rychlejší nárůst bodů. Budování do šířky (kvůli Matching bonusu) můžete taky, ale do struktury do hloubky (pod sebe) bych umisťoval lidi, kteří mají potenciál budovat vlastní síť.

Možná se vás na konci roku začnou lidé ptát, co to ten Crowd1 je, měli byste jim to umět vysvětlit a být připraveni je registrovat. V opačném případě je kontaktujte na naše stránky a popř. na mou osobu, já už je budu umět zařadit pod správného sponzora, pokud řeknou, kdo je pozval.

Zkontrolujte si svůj účet v Crowd1. Ujistěte se, že máte odkliknutou žádost na převod akcíí, pokud ne, klikněte na “Proceed” – vidíte to na první stránce.

pokračování

Ověřte si, že máte registraci do všech produktů, ke kterým máte přístup, zejména se jedná o Miggster, Planet IX, někdo (Gold a výše) má Mindoe a LinkMe.

Nehledejte pro sebe důvod NEROZUMÍM TOMU, TAK TO DĚLAT NEBUDU ! Poškozujete totiž i další členy v síti, kterým se vaše registrace započítávají. Dobrým známým pomohu aktivovat produkty, nebudu to dělat poprvé 🙂

Níže můžete podívat na záznam videa, kdo si umí v titulcích nastavit automatický překlad do češtiny, tak může číst strojový překlad. Dá se to pochopit, o čem se mluví. Doporučuji shlédnout.