Události v týdnu.

V tomto týdnu byl rozeslán měsíční newsletter, který shrnuje stěžejní události tohoto měsíce. Nakonec nebyly dva newslettery, ale jeden, protože informací bylo tak akorát. Co se v Crowd1 přihodilo v uplynulém týdnu?

Nově máme vylepšenou úvodní stránku naší back office, na které se nachází tlačítko pro potvrzení věrnostních bodů (Loyalty points – LP). Vede to k většímu komfortu při denním nárokování LP, mohli by to ještě vylepšit a přejít přímo na formulář odpočítávání. Samostatný článek si můžete přečíst ZDE.

V Planet IX byl na blogu zveřejněn návod, jak připojit k účtu Planet IX krypto peněženku MetaMask a propojit ji s vaším účtem. Popisuji to na stránce ZDE, článek bude mít dvě části. V první části je návod, jak si stáhnete peněženku Metamask do prohlížeče a ve druhé části, která vyjde 3.11.2021 bude pokračovat návod na propojení MetaMask s účtem Planet IX.

Akce Super Promotion BOOST IX – přeloženo z “News”

Zúčastněte se největšího prodeje v historii blockchainových her!

BOOST IX PROMOTION pouze do 15. listopadu!

Poslední šance před spuštěním PLANET IX do zbytku světa!

Planet IX je na startu za méně než 25 dní!

22. listopadu se hra spustí pro širokou veřejnost, takže se ujistěte, že získáte exkluzivní poukázky, abyste využili obrovského spuštění PLANETY IX a dostali se před konkurenci.

Akce na voucher PLANET IX Super Boost!

Toto je příležitost jednou za život, jak zvýšit svůj herní plán PLANET IX před světovým spuštěním revolučního trhu.

PLANET IX, nová revoluční strategická hra, která vzala svět útokem, opouští beta verzi s nejrevolučnější platformou a hratelností v historii!

PLANET IX nyní zaměstnává více než 60 kreativních a oborových odborníků, kteří spolupracují na budování budoucnosti her.

Hru společně rozvíjíme se známými studii známými svou prací na projektech Disney, Epic Games a EA.

V prostředí trailblazingu kryptoměn vidíme v NFT špičkovou technologii pro herní průmysl, kde PLANET IX vede. Všichni jsme průkopníci a zkoumáme odvážný nový svět, který PLANETA IX vytvoří!

NENECHTE SI UJÍT TUTO NEUVĚŘITELNOU PŘÍLEŽITOST!

PŘIPOJTE SE K CESTĚ A STAŇTE SE NEJVĚTŠÍ NFT HROU NA SVĚTĚ!

Poprvé v historii Crowd1 získá vaše upline exkluzivní binární body za každý koupený voucher.

Balíčky DROPS

Každý týden jsou vydávány další balíčky “Drops”, které si lze zakoupit v balení 50 pEur a 5 pEur. Poptávka už není tak velká, některé balíčky se ani zcela nevyprodaly.

Crowd Magazine

Vyšlo nové číslo Crowd časopisu, prohlídnou si ho můžete ve své back office v sekci “Info” – “Crowd magazine”.

Events

V back office jsou rovněž k dispozici lístky na dvě události. Tou první je setkání leaderů v Dubai 22.11.2021 v Hotelu Atlantis. Přístupná je pouze pro členy Manažer 1 a výše a vybraným členům Crowd1. Cena vstupenky je od 500 – 750 €. Píšou o tom následující:

Dubai LIVE na Atlantis slibuje, že bude historickou událostí, protože představuje začátek nové éry pro Crowd1 a všechny jeho globální partnery.
Se silným firemním základem a globální přítomností v mikro influencer prostoru je Crowd1 skutečně ideálně umístěn tak, aby dominoval jako nikdy předtím.
Připravte se na zážitek z tohoto světa plný vzrušení, školení, informací a produktových novinek.
Tato událost poskytne každému jasnou představu o skutečném potenciálu Crowd1. Chcete-li završovat událost, zúčastníte se úžasné gala večeře na celý život a ujistěte se, že tento zážitek s vámi zůstane navždy.
Tento celý den a noc luxusu a půvabu je nastaven tak, aby transformoval vás i vaše podnikání na další úroveň.

Další je Mega online událost 11.12.2021. Zde si rezervujte vstupenku, protože bez ní se na událost nepřihlásíte.

Vstupenky jsou dostupné v back office pod záložkou “Events”

Stránka Planet IX

Aktualizoval jsem záložku – stránku Planet IX o nějaké novinky. Kdo má zájem, přečte si to, je to na konci stránky.