Události.

Crowd1 už žádné překvapení do konce roku doufám nechystá. V závěru článku si přečtěte důležité upozornění.

Rozhodně si nenechte ujít akci, kdy za registraci na web metaversy získáváte 50 Virtuals zdarma. Nic vás to nestojí a získáte přístup k novým možnostem v Crowd1 v roce 2023 a možná to v budoucnu využijete. Když ne vy, tak někdo jiný. Připomínám, že tato akce trvá do 31.12.2022.

Metaversy rovněž spustilo svůj kanál Discord, po přihlášení uvidíte mezi novinkami ikonu Discordu a kliknutím na ni získáte pozvánku k připojení. Oficiální kanály Metaversy:

:logo_facebook: Facebook: https://www.facebook.com/gaming/metaversy.official

:instagram: Instagram: https://www.instagram.com/metaversy.official/

:zbv_twitter81: Twitter: https://twitter.com/Metaversycom

:Telegram_logo: Telegram: https://t.me/+ZVhxOizAQNs2MmM0

:Telegram_logo: Telegram Chinese: https://t.me/+U1lOYVkxsa9iNDZk

:Youtube: YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCz9ob7t1upfw2fZzUsidhjg

:metaversy: Discord: https://discord.gg/pgr4HBt3sb

Během 11 dní bylo zaznamenáno 800 000 registrací !

Metaversy bude velké téma příštího roku a předpokládám, že hodně zajímavé téma. Jen doufám, že na úkor zavádění Metaversy nebudou upozaděny další produkty. O některých se mluví více, jak 2 roky a stále nejsou v C-Store. Mám na mysli Multiwallet – nyní asi C1-Link, SoMe a další, o kterých jsme ještě ani neslyšeli.

Další novinkou je oznámení DPN o distribuci akcií, o kterém jsem psal v článku ZDE. Podle plánu začne DPN rozesílat emaily do vybraných zemí a uživatelé si budou moci stáhnout aplikaci, kde současně budou mít vloženy své akcie. Více bylo psáno ZDE. Česká republika nyní mezi vybranými zeměmi není, ale to se během cca 14 dní změní. Buďte ve střehu a kontrolujte zprávy, abyste náhodou email od DPN nesmazali nebo vám nezůstal ve složce SPAMu. Až to bude aktuální, budu o tom informovat zde na stránkách.

Jedna z posledních zpráv je, že do 28. února 2023 si nyní můžete zakoupit fantastický startovací balíček Earth Element s obchodními body. Nebo můžete použít stejné Business Points k nákupu Dárkového kódu pro Balíček Earth. Takže kdo má na svém účtu dostatek BP, nemusí kupovat přes kryptoměnu.

V Back Office je k tomu krátký videospot: https://vimeo.com/783222786/5abe372a6d

Utraťte některé ze svých obchodních bodů, abyste získali úžasný balíček Země, kompletní se všemi fantastickými produkty, NFT a štědrými výhodami kompenzačního plánu, nebo si kupte dárkový kód pro někoho jiného, abyste získali to samé.

Důležité upozornění:

Aktivujte si status Elements, abyste získali všechny výhody v roce 2023. Je to důležité a nic vás to nestojí, nemusíte kupovat nový balíček!

Registraci uděláte kliknutím na tlačítko – viz obrázek.

Po registraci se vám změní ikonka vašeho účtu – viz obrázek níže.

Dosud vidělo:99Dnes vidělo:1