Události týdne.

Planet IX

Bezesporu největší událostí týdne bylo představení nových balíčků Cargo Drops v Planet IX na začátku týdne. V první várce bylo uvolněno 200 000 balíčků, jejich prodej ale provázely technické problémy, protože hráči nebyli připraveni na nákupy a neměli nabité bitcoinové peněženky. Proto byla akce prodloužena. Jako členové Crowd1 máme exklusivní možnost zakoupit balíček, který obsahuje rovněž dron. Dron nám “sbírá odpad” a tím vydělává kryptoměnu IXE (electron), kterou použijeme ve hře na nákup dalších “levelů” a “upgradů” nebo ji vyměníme za IXT, měnu Planet IX, jejíž počet je omezen předem definovaným množstvím IXT. V rámci akce si můžeme přes dárkové kódy Crowd1 uplatnit nárok na balíček a získat 50% slevu oproti balíčkům pro veřejnost.

Členové, kteří mají zakoupený balíček a dron získají hodně. Pro názornost uvedu příklad, jak počítám já. 1 Cargo drop = 199 €, získám mimo jiné 375 PIX (pozemků v Planet IX).  Kdyby se podařilo prodat každý pozemek pouze za 1 IXT, tak při současné ceně 1 IXT = 2,6 USD a 1 € = 25 Kč, počítejte.

Náklady: 1 balíček Cargo drops za 199 € = 4 975

Profit: po prodeji všech PIX – 375 x 2,6 x 22 = 21 450

Samozřejmě lze namítnout, že prodat všechny PIX se nemusí podařit. Na to vám odpovím, že zakoupení pozemku v centru města v Planet IX neuděláte pod 20 IXT, tj. cca 1200 Kč. Cena IXT na burze půjde po zveřejnění nahoru, už se pohybovala na úrovni 4 USD/IXT. Sehnat nyní pozemek v Planet IX za 1 IXT je téměř nemožné.

95 % z vás, kteří čtou tyto řádky, si řeknete, že už dá číst nebudete, protože tomu nerozumíte, je toho na vás moc a nikdo vám s tím nepomůže. Tímto poměrem se rozdělují úspěšní od neúspěšných. Krypto měny jsou budoucnost následujících 10-ti let, ať se nám to líbí nebo ne. Čím dříve do toho vlaku nastoupíme, tím větší máme šanci chytnout dobré sedadlo.

V týmu Team CSM – Planet IX, který se nyní tvoří a rozrůstá, nikoho nepřesvědčujeme a nelámeme přes koleno. Trochu nadsadím. Koupili jsme si “rybářské pruty” a postavili se před rybník plný velkých ryb. Zbytek je na nás, jak často budeme nahazovat. Ale hlavně – BUDEME SI POMÁHAT. Radami, návody, informacemi. Aby každý, kdo bude s námi, byl úspěšný. Donutíme se společně k úspěchu.

Důležité je ale mít zájem se něco nového učit a nevzdat to ihned po prvním nezdaru, např. s propojením peněženky. Když už to jinak nejde, vždy je možnost zavolat, napsat email nebo se s někým poradit ve Whatsapp skupině. Schválně zde nedávám odkaz, protože kdo se chce připojit, tak si ho najde v jednom z předchozích příspěvků.

Crowd1

Jak bylo sděleno na informativní akci This Is Now 2, budou v letošním roce zveřejňovány nové produkty. Podle odpočtu, který běží nahoře a je totožný s odpočtem v Crowd1, to asi bude jako první Planet IX. Dále spekuluji, že bude následovat peněženka Multiwallet a zbytek nevím. Tento a následující týden se bude zřejmě točit kolem prodeje balíčků přes Gift kódy Crowd1 a jejich aktivace v Planet IX.  Věnuje se tomu velká pozornost a propagace.

Team CSM

Jak jsem naznačil, část členů Team CSM se zapojila do Planet IX a máme velká očekávání. Je nás zatím asi 8, kteří se hře aktivně věnují a jsou i součástí skupiny. Průběžně budu informovat, jak se nám daří. V současné době se jeví jako největší příležitost nakoupit co nejvíce PIX (pozemků) za nízké, předstartovní, ceny. Po uvedení na trh očekávám navýšení cen a nabídka nebude tak atraktivní, co se týče typu PIX, jako nyní. Potom už záleží na taktice týmu, jak se domluvíme při vzájemné výměně, abysme nemuseli pozemky kupovat za drahou cenu a rovněž, jak se nám podaří vytvářet potřebné “shluky” PIX.

Kdo váháte se vstupem nebo registrací do Planet IX, protože o tom moc nevíte, máte jako první pomoc pár návodů níže:

registrace Planet IX: https://youtu.be/rCbrdG9cab8
přidání sítě Polygon: Planet IX – Polygon – Team CSM
přidání tokenu IXT do metamask: Přidání IX tokenu do Metamask – Team CSM
video zakoupení dronu: https://youtu.be/rEcdC-lxq6s
I cena Bitcoinu je příznivá, dobře se to sešlo.

Obětujte svůj čas a podívejte se na video, možná se najdete v životě…

Dosud vidělo:171Dnes vidělo:1