Důležité zprávy

Tohle je poslední upozornění pro ty, kteří ještě neuplatnili převod svých C1 Rewards na akcie. V pondělí 14.2.2022 lhůta vyprší a převod bude ukončen. Ti, kteří se nezaregistrovali u DPN a nepotvrdili svou identitu a následně smlouvu o převodu akcií, přijdou v budoucnu o dividendy Crowd1. Níže přidávám odkazy na stránky Blogu, kde tuto problematiku popisuji.

Jak se registrovat u DPN je popsáno: Crowd1 Rewards – Team CSM

Jak ověřit identitu a podepsat smlouvu o převodu akcií: Akcie DPN – Team CSM

Když jsem psal, že se asi něco děje, tak se něco děje. Crowd1 v pondělí na své informační akci This Is Now ve 14 hodin  zveřejní novinky. Současně Planet IX pořádá v 9:00 hodin propagační akci na nákup dronů, které budou využity ve hře a pomohou hráčům k zisku tokenů.

Crowd1 začne postupně zveřejňovat produkty, které můžeme jako influenceři nabízet a prodávat. Pravděpodobně bude stačit, když si ho na naše doporučení někdo koupí (přes referral odkaz). Pondělí 14.únor bude zřejmě první představení novinek, které budou následovat během tohoto roku.

Dlouhé přípravy a čekání se nám nyní v následujících měsících vrátí.

Sledujte novinky na stránkách crowd1.com ve své back office, sledujte tyto stránky nebo stránky Team CSM na facebooku. Bude toho v nadcházejícím období mnoho a proto si nenechte ujít svou příležitost!

Dosud vidělo:180Dnes vidělo:1