Události v Crowd1.

Znáte kryptoměnu Bitcoin? Asi se ptám zbytečně, protože v dnešní době o ní slyšel každý. Víte jaká je její současná hodnota?

1 BTC = 35 133 USD !

Ale nebylo tomu tak vždy. V raných začátcích kolem roku 2010 se bitcoiny razily rychle a levně, to je dáno algoritmem, který postupně zpomaluje jejich ražení (generování) v počítačích a jejich získání těžbou, jak se tomu říká, je energeticky velice náročné.  Vzhledem k tomu, že celkový počet bitcoinů je omezen na 21 milionů a každý halving snižuje odměnu za těžbu na polovinu, lze odhadnout, že poslední bitcoin bude těžen někdy kolem roku 2140. Říká se, že 7000 BTC je již nenávratně ztraceno. To, že už jich nebude více, předpovídá nárůst jeho hodnoty. Ty tam jsou ty doby, kdy si nadšenci kupovali pizzu za 10 000 BTC nebo kávu v restauracích. Proč to píšu? Po asi 7 letech začal kurz bitcoinu stoupat a veřejnost ho začla brát vážně. Lidé litovali, že si tehdy nekoupili bitcoin, když stál pár drobných a dal se pořídit za pakatel (i já jsem mezi nimi).

Nyní jsme v podobné situaci. Na trhu je v současnosti něco kolem 23 000 druhů kryptoměn a každá si hledá své místo na slunci. Většinou jsou součástí nějakého projektu, který vykrývá jejich hodnotu, popř. nahrazují investice něco jako ve formě virtuálních akcií. Crowd 1 bude vydávat svou kryptoměnu C1 token (což je pracovní název) a my máme jedinečnou příležitost být při tom úplně první. Pro všechny členy bude distribuováno ZDARMA 37.3 % z balíku 10 miliard tokenů. Říkáte si, že je to moc, ale není. Kdyby každý člen C1 byl aktivní, tak při členské základně 50 milionů by na každého připadlo necelých 75 tokenů.

Ale ne všichni tento token obdrží. Hlavní podmínkou je mít ověřený účet a schválený KYC. Už jsem tady o tom několikrát psal. Rovněž si členové mohou zakoupit nové balíčky, kde můžou získat až 35 000 tokenů ! Více o tom ve videu na konci článku. Určitě se na něho podívejte, protože tento webinář pro nás Čechy udělal Udo Deppisch a překládá to Patricie Petříková, která byla na i konferenci v Dubai.

Jaká bude hodnota C1 tokenu, to nyní nikdo neví. Hodnotu a cenu určí trh a burza. Jenom pro analogii s Bitcoinem, může to trvat několik let a potom vystřelí vzhůru. Proto si říkám, klidně si na to počkám, zvlášť když je máme zadarmo. Každý, kdo vlastní některý z balíčků C1 nebo odměny C1 rewards, popř. LP, tak nějaký token získá, pokud si ho bude nárokovat. Záleží jen na vás, zda nezaspíte nebo si to necháte utéct. I proto byste měli shlédnout video z webináře, zejména jeho druhou polovinu.

Co se v týdnu událo v Back Office? Informace jsou poměrně zásadní, tak jsem jim věnoval samostatné články na blogu.

Projdeme si přehled týdne:

Pondělí 30.10.

Upozornění na končící epickou propagaci a upgrade zdarma …

Úterý 31.10.

Informace o prodloužení termínu Epic promotion do 15. listopadu.

To je ono. Máte nejlepší příležitost využít dosud nejvelkolepější propagační akci společnosti C1: Upgrade zdarma. Společnost C1 se připravuje na uvedení svého průkopnického žetonu C1, a abyste mohli svůj status průkopníka využít naplno, musíte vlastnit startovací balíček C1 Elements nejvyšší úrovně. A právě v tomto případě přichází na řadu Upgrade for Free. Vzhledem k ohromné poptávce komunity C1 byla nyní prodloužena do 15. listopadu.

Díky službě Upgrade for Free budete při zakoupení libovolného startovacího balíčku Elements automaticky povýšeni na vyšší úroveň. Ze Země se stane Vzduch, ze vzduchu Voda, z vody Oheň a z ohně Pátý živel – okamžitě a zdarma.

Nyní máte šanci; služba Upgrade for Free končí 15. listopadu. Víme, že potřebujete ještě trochu času, abyste oslovili všechny své kolegy z C1 a využili této příležitosti ještě dnes. Věřte nám: tuto neuvěřitelnou příležitost, která podpoří vaše podnikání, si nechcete nechat ujít. Upgradujte hned teď.

Středa 1.11.

Informace o startu C1 tokenu – samostatný článek.

Čtvrtek 2.11.

Stejné informace, jako ve středu.

Pátek 3.11.

Výpočet C1 tokenu – samostatný článek.

Sobota 4.11.

Informace k Epické propagaci

Blíží se oficiální datum začátku období pro podávání žádostí o tokeny C1 a my jsme vám poskytli informace o tom, jak to bude fungovat. Je stále jasnější, jak zásadní je mít co nejlepší startovací balíček Elements.

Společnost C1 vám dává vůbec nejlepší šanci zvýšit úroveň svého startovacího balíčku Elements pomocí upgradu zdarma. Tato akce je vaší příležitostí, jak okamžitě získat vyšší úroveň balíčku ZDARMA. Všechny balíčky jsou v ceně, takže pokud si koupíte Zemi, získáte Vzduch; za Vzduch získáte Vodu; za Vodu získáte Oheň; a za Oheň získáte Pátý živel. Pokud v současné době vlastníte startovací balíček Elementů a zakoupíte si další úroveň, budete automaticky převedeni na ještě vyšší úroveň. Například pokud v současné době vlastníte Zemi a zakoupíte si upgrade na Vzduch, okamžitě získáte Vodu! Získejte automaticky obrovské výhody!

Do konce lhůty pro uplatnění nároku na žetony C1 zbývá už jen několik dní, takže čas se krátí! Startovací balíčky živlů jsou vaším nejmocnějším zdrojem, který vám umožní maximalizovat držení žetonů C1. Postarejte se o to, aby vaše kryptografické podnikání bylo všemocné. Využijte možnost Upgrade zdarma hned teď.

Neděle 5.11.

Weekly update – epizoda č- 53

V centrále společnosti C1 panuje před odhalením dlouho očekávaného žetonu C1 vzrušení! V dnešní epizodě nám zakladatel Jonas Werner připomíná, jak přelomový bude, a nabádá nás, abychom tvrdě pracovali na tom, aby naše podniky byly v optimální kondici. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je využít naší neuvěřitelné akce Upgrade zdarma. Jste připraveni změnit svět? Podívejte se na dnešní díl a nadchněte se s námi.

C1 Weekly Update Ep.53 (vimeo.com)

Prohlédněte si informace k C1 tokenu a jak bude zaváděn na trh.

Informace ZDE.

Přečtěte si, jak bude postupováno při nárokování C1 tokenu ZDE.

Poměrně horkou novinkou je informace, že od 6. listopadu 2023 do 15. ledna 2024 bude pozastaven BSS (Bonus Security System). Ten blokuje platby za provize v případě, že nejsou v souladu příjmy a výdaje firmy.

C1 bude analyzovat a pracovat na maximálním přínosu pro každého aktivního a produkčního člena. To se nás bohužel netýká. Crowd1 v Evropě, nejen v Česku, nemá pro svůj rozvoj příznivé podmínky. Cenzura, GDPR, AML a další omezení nás vůči světu začínají izolovat.

Jsme v období, kdy je potřeba jednat. Nenechat si ujít možnost nárokování C1 tokenu, navíc když nemusíme nic kupovat. Ti, kdo chtějí více, si přikoupí, to je jejich věc. Ti, kdo mají pod sebou nějaké členy, by je měli o tom informovat. Aby vám to později nevyčítali, že jste je připravili o možnost získat peníze.

Proč tedy nepoložit základy pro budoucí prosperitu už nyní?

Ukřivdění a zhrzení členové by měli zapomenout na minulost a provést nárokování tokenu, až to bude po 15. listopadu možné. Je to jejich šance něco získat. Kdo tvrdí, že mu to stejně za tu námahu nestojí, tak ať se podívá na graf hodnoty bitcoinu výše. Za pár let si může něco vyčítat akorát sám sobě.

A i kdyby z toho nic nebylo, tak těch pár kliků na mobilu s nárokováním C1 tokenu ho zas tak moc nestojí. Líní a věčně lamentující lidé si tuto příležitost nechají ujít. S těmi, co pořád něco kritizují a uznávají jen tu svoji pravdu, asi nic nenaděláme. Mají možnost volby a proto zůstanou chudí.

Kdo sleduje vývoj v posledních letech ve finančním světě vidí postupný přechod k digitálním financím. Ta doba je před námi a většina z nás se jí dožije. Crowd1 vykročil na neprobádanou cestu a během těch let svou strategii několikrát pozměnil. Ne každému se to líbí, ani mě ne. Ale rozumím tomu, že vše je o vývoji a hledá se ta nejlepší cesta. Proto je potřeba občas se vrátit a vykročit jinudy.

Nyní nabídne vytvořený ekosystém s vlastní kryptoměnou. To tu ještě nebylo. To, že koncept přežil již 5 let na trhu, o něčem svědčí. Když toho využijeme, tak za pár let z toho můžeme prosperovat i my.

Dosud vidělo:85Dnes vidělo:1