Události týdne.

Tento týden bylo hodně nových zpráv. Ke každé významnější události jsem napsal samostatný článek, proto v textu na ně budu odkazovat, nemá cenu, abych se opakoval. Upozorňuji ale na jednu věc – často již zveřejněné články doplňuji o nové informace, nebo dopřesňuji obsah textu. Pokud jste si článek přečetli dnes, neznamená to, že zítra nemůže být trochu jiný ! Kdo neviděl krátký spot (video) z otevírání kanceláře, může ho shlédnout: https://youtu.be/kBMhZky-Tuk

Planet IX

Jako každé pondělí,tak i nyní, byla vydána další edice balíčků pixelů Beta Pack Planet IX, s pořadovým číslem 11 – Severní Amerika. Následující pondělí 4.10. vyjde edice č.12 – Jižní Amerika. Cena za balíček je 50 pEUR, ve čtvrtky jsou vydávány edice Small za 5 pEUR.

V Planet IX se rovněž chystají změny, které by nám hru měly více zpříjemnit a zjednodušit. To, co popisují, bude k dobru všech hráčů. Zvedne se výměra jednoho pixelu, čímž jich ve hře bude méně (píšou až o 50 %) a my hráči získáme větší území. Rovněž každý cluster, zakoupený v balíčcích, bude jako samostatné NFT, takže bude mít svou jedinečnou digitální certifikaci a hodnotu, kterou mu určí trh.

V neveřejné nabídce byl umožněn nákup tokenů, které Planet IX bude vydávat, lze to chápat jako jakési akcie této hry a firmy, ceny se pohybují v tisících dolarech a zájem je tak velký, že systém zkolaboval a snaží se to napravit. Více o tom píšu ZDE a rovněž  ZDE.

Sales Bonus

Od 1.5 října dostanete zaplaceno za prodej produktů. Sales bonus, neboli Prodejní bonus. Pokud jste někomu prodali nebo na vaš zvací odkaz registroval např. půlroční členství Miggster, tak máte nárok po 6 měsíců na 4,4 BP měsíčně. Každý produkt to má nastaveno různě. Více se dočtete ZDE.

Výplaty

Velké téma – řešení výplat, bylo představeno tento týden, do 7.10. co nebude vyplaceno, bude převedeno na holdingový účet a z něho budete moci od 1.11.2021 každý týden požádat o určitou část. Celé téma rozebírám ZDE.

Aktualizace back office – naší kanceláře Crowd1

Změny v back office přicházejí postupně a někdy je na první pohled nepostřehnete. Jednou ze zásadních novinek je, že budou rušeny neaktivní účty. Pokud někdo celý měsíc neprovede na svém účtu požadovanou akci, bude jeho účet zařazen mezi neaktivní. Po 6-ti měsících neaktivity bude takový účet zrušen bez náhrady. Je to především proto, že je spousta účtů, které různí spekulanti registrovali s cílem získat pro sebe finanční profit. Možná někteří lidé ani neexistují, protože nemají ověřený KYC. Vítám snahu firmy udělat v tom pořádek a pročistit databázi. Novinky z této oblasti a Planet IX jsou v tomto článku ZDE.

Setkání leaderů v Dubai

V listopadu – 22.11.2021, proběhne v Atlantis the Palm Hotel v Dubai setkání asi tisícovky leaderů Crowd1 (počet je omezen kvůli Covid). Na této akci by měly být prezentovány další novinky a něco se mluví o produktech pro rok 2022. Zatím existuje krátká upoutávka na tuto akci. Časem možná získám další informace.

Někdy se zveřejněné informace liší, myslím tím Planet IX, něco se řekne v úterý a v pátek už je to jinak. Připisuji to velkému nadšení a neustálým změnám, které sebou nese vývoj Planet IX a snaze, aby výsledný efekt byl co nejlepší. Rovněž informace od nejlepších leaderů, kteří prezentují svou návštěvu v Dubai, se tak trochu liší. Každý má svůj styl přednesu a klade důraz na něco jiného. Proto se snažím tyto informace poskládat tak, abychom tomu porozuměli. Také nepíšu všechno, protože byste se v tom možná ztratili. Sdílejte informace se svými přáteli, protože jen tak se dostane Crowd1 v České republice znova do povědomí a bude jednodušší to někomu vysvětlit.