Pečlivě čtěte.

Proč? Protože v tomto týdnu se odehrála jedna z podstatných událostí, na kterou delší dobu čekáme. Tou událostí je další krok ve směně našich bodů C1 Rewards, které jsme si do 7.dubna letošního roku odklikávali každou středu. Někdo ano, někdo ne. Podle toho, jak byl kdo poctivý, bude taky odměněn.

AKCIE

Jistě jste si udělali v srpnu nebo září registraci do Digital Partners Network (DPN), jak jsem psal. Současně nám z účtu zmizel přehled o odměnách C1 Rewards (C1R) a modré tlačítko “SWAP Info”. Nyní je nutno potvrdit svůj “KYC” pro hladký převod C1R na akcie. Jak to udělat popisuji v samostatném článku ZDE.

Je důležité potvrdit převod, protože z akcií nám bude nárokována co 3 měsíce dividenda. Dalším krokem by mělo být stažení peněženky Multiwallet, na kterou se dividenda bude připisovat. Možná to stihneme do konce roku. Nějakou dobu potrvá, než si cca 29 milionů členů, kteří mají nárok na akcie, potvrdí smlouvu s DPN. Kdo to neudělá, škodí sám sobě, ale na druhou stranu pomáhá ostatním, protože se ním nemusí dělit o zisk.

PLANET IX

Další velkou zprávou je ukončení prodeje Beta balíčků Planet IX. Pro velký zájem byla akce na výprodej prodloužena do neděle. Nyní v pondělí nás čeká, na setkání leaderů v Dubai v Hotelu Atlantis, slavnostní spuštění Planet IX pro veřejnost. K tomu vyjde samostatný článek.

Budou rovněž směněny všechny pEur na IX tokeny. K tomu potřebujete web3 peněženku (takovou, která se instaluje jako doplněk internetového prohlížeče). Všeobecně se doporučuje instalace peněženky Metamask. O tom se rozepisuji ZDE  a potom ZDE a nakonec ZDE. Jestliže to myslíte s Planet IX nebo svým členstvím a výdělkem v Crowd1 vážně, tak už to máte připraveno.

Proto je důležité, aby se každý člen registroval do Planet IX, i když ji nebude hrát. Za svou registraci získáte 1AP, stejně tak váš sponzor 1 AP – bod aktivity, který se promítne do nároku na výplatu provize.

BACK OFFICE

Doznala další změny. S ukončením C1 Rewards se nám na úvodní stránce změnila tlačítka a v záložce bonusy máte přehled o aktivitě svých členů – popisuji ZDE.

ZÁVĚR

Jak bylo napsáno, vše se točí kolem uvedení Planet IX a jejího startu. Od 25.11. by měl být zprovozněn obchod Marketplace a mělo by začít obchodování s PiX. Vývoj Planet IX bude pokračovat, je to běh na delší trať, cca 3 roky. Poté by měla být hra definitivní a mít všechny prvky, které vývojáři nastínili. Stejně si myslím, že podle toho, jak se bude měnit svět kryptoher, bude se měnit i pojetí Planet IX. Tato hra je celoživotním závazkem pro vývojáře, u takových projektů nejde napsat program a potom se věnovat něčemu jinému.

V denním sledování celosvětově registrovaných členů jsem zaznamenal silný pokles celosvětových registrací, pouze cca 1500 – 2000 denně. Připisuji to očekávání, co přinese setkání leaderů.

Na stránkách teamcsm.cz bude nově častěji aktualizována úvodní stránka, většinou v duchu toho, co je nyní aktuální. Někdy ji doplním odpočtem, aby každý věděl, kolik mu zbývá času na akci. Nebráním se námětům na vylepšení, když si o ně řeknete.

Dosud vidělo:389Dnes vidělo:1