Zprávy týdne.

V tomto týdnu se toho událo hodně. Některé zprávy a události mají přímý vliv na Vaše peníze, proto se ujistěte, že jste něco nepropásli. V odrážkách popisuji, co udělat. Jinak se za několik let pravděpodobně budete “bít do hlavy”. Moc času nezbývá.

NUTNÉ

  1. Provést registraci KYC (Know Your Customer) u společnosti DPN. Bez toho vám nevydají akcie za body C1 Rewards. Kdo to ještě nemá a v minulosti potvrdil, že je chce (nárokoval si je), tak se ještě může doregistrovat u DPN na https://app.digitalpartnersnetwork.co.uk, návody jsou na stránkách blogu
    1.  registrace do DPN = ZDE
    2. nahrání dokumentů KYC = ZDE 
    3. po potvrzení se vám dole na stránce ukáže počet vašich akcií. Ty lze v budoucnu prodat, nebo z nich budete pobírat každé čtvrtletí dividendu. Ta bude připisována na Multiwallet (která přijde v příštím roce)
  2. Kdo měl nárokované PiX z dubna v Planet IX (viz tento článek), ale neregistroval se do Planet IX a ani je neutratil za virtuální pozemky (pixely) už příležitost propásl. Pro ostatní, kteří jste to stihli a registrovali se do Planet IX, čtěte. Jestliže jste neutratili jste své PiX směněné na pEur před startem hry, máte ještě možnost alespoň něco zachránit. Udělejte si propojení Planet IX s peněženkou Metamask a importujte token IXT. Neutracené pEur budou směněny v kurzu 1pEur = 0,017 IXT. Jak se to dělá je popsáno v návodech na blogu ZDE a ZDE a ZDE a ZDE.
  3. Neaktivní účet – jestliže jste se na stránky Crowd1 dlouho nepřihlásili, budete mít na nich zprávu (upozornění), že jste neaktivní. Když toto upozornění budete ignorovat, po půl roce vám Crowd1 smaže účet. Můžete začít znova, od nuly, ale je to škoda, když někdo z pozice Titan, na kterou se dostal díky akcím ve slevách za cenu 15 600 Kč, se za tu cenu už nikdy nedostane zpátky. Při současných akcích je možnost postoupit na Titan za cenu 109 € + 869 €, tj. za cenu 25 076 Kč při dnešním kurzu eura. Proto by byla věčná škoda o účet přijít.  Svou aktivitu v účtu stačí potvrdit 1 x měsíčně kliknutím na ‘Claim‘ a na stránce ‘Activity Streamline‘ si dalším klikem na ‘Claim‘ nárokovat body za loajalitu.

V Planet IX uplatněte tokeny do 30.11.2021, neuplatněné tokeny, budou vráceny zpět do hry.

Novinky na stránkách

Možná jste si všimli, na stránkách teamcsm.cz je nově potvrzení cookies. Otisk palce vlevo dole, stránky už jsou v souladu s požadavky EU, které budou platit od 1.1.2022. Můžete si nastavit, jakou úroveň informací stránky zaznamenají. Kdo nerozumí angličtině, klikne v textu pravým tlačítkem a zvolí možnost překladu do češtiny 🙂

Další možnost, která přibyla na přání uživatelů, je okamžitá informace na email, když je vydán nový článek. Tuto možnost aktivujete v členské sekci zatržením  okénka “Zaslat nejnovější příspěvek” a potvrdíte “Uložit”. Kdo nemá přístup do členské sekce, může mi poslat žádost na email a já ho zřídím. Získáte i přístup k dokumentům, které jsem přeložil do češtiny. Přístup nově zřídím i lidem, kteří pravidelně odebírají newsletter, pokud o to požádají. Jako odměnu za věrnost. Budete mít informace jako první v ČR a možná i ve světě. Např. nárok na odměnu 10 LP za rezervaci Ticket na Worl Event jsem nikde nezaznamenal.

Události – zprávy

Největší událostí týdne bylo setkání leaderů v Dubai, kde byla představena Planet IX. Byly vyhodnoceny dosavadní úspěchy Crowd1 a byly slavnostně předány “diplomy” členství za dosažené pozice novým ředitelům, presidentům a ambassadorům. Žádný jiný produkt představen nebyl, alespoň jsem to nezachytil.

Další akce, poslední v letošním roce, bude World Event 11.12.2021 v Dubai. Zde očekávám celkové zhodnocení roku a zprávy na rok 2022. Ze setkání leaderů víme, že Multiwallet letos nebude, protože procesy s převodem akcií jsou složité. Crowd1 požaduje, aby všechno bylo v souladu s právem a legislativou. Což jsou dobré zprávy, ale zase to trvá. Takže čekáme na příští rok, termín nebyl oznámen, myslím si, že ho ani nemůžou přesně říci.

Je však nutno udělat další krok, ověřit svou totožnost u DPN, jinak vám akcie nevydají. Kdo s tím má problém, že nikomu žádná data poskytovat nebude, tak nedostane nic. Zkuste si založit účet v bance “anonymně”. Existují zákony proti praní špinavých peněz a v EU se vám to nepovede.

Planet IX – zprávy

Dne 25.11.2021 bylo spuštěno obchodování v Planet IX v obchodě Marketplace. Zatím se jedná o beta verzi, aby se vyladily chyby do března 2022, aby mohla obchodovat i veřejnost. Token Plane IX je na burze pod symbolem IXT a zprávy, jak se mu daří můžete sledovat ZDE. Všimněte si, že pokles nastane vždy, když ho někdo hodně prodá, ale to je normální.

Již nyní je Planet IX největší projekt s NFT, překonala množstvím vydaných NFT hry jako Ace Infinity i Decentraland. Její současná hodnota se nyní odhaduje na 3 miliardy USD a hodnota IXT tokenu bude stoupat. Když už mluvím o Decentralandu, na Seznam.cz byl článek o ceně virtuálních pozemků, které se v této hře prodávají. Cena za metr čtvereční letos stoupla z 12 USD na 4200 USD. Decentraland je na trhu 2 roky.

Budoucnost Planet IX

Kdo využil nabídky Crowd1, získal několik pozemků v Planet IX. Jeden PiX v úrovni Legendary je 1 PiX o rozloze 307 metrů čtverečních. Jaká bude cena pozemku v Planet IX za 5 až 10 let? Odpovězte si sami… Hra “pro dospělé”, jak tomu říkám, se bude vyvíjet dál. Plán vývoje do roku 2024 přednesl v Dubai vývojář hry. Je dostupná “mapa”, co vše bude následovat a najdete ji v článku na blogu ZDE.

Ohledně Planet IX doporučuji navštívit stránky PLANET IX  . V google si je přeloží do češtiny. Doporučuji připojit se k diskusnímu fóru Discord a občas si ho s pomoci překladače google pročíst. V souvislosti s hrou se objevily první podvody. Lidé – podvodníci se snaží z hráčů vylákat jejich IXT tokeny a slibují bůhví co. Nikomu nevěřte, nikdy nevíte kdo se skrývá na druhé straně obrazovky. Obchodujte pouze ve hře nebo s lidmi, které znáte. Podvodníci jsou hlavně z Asie, konkrétně Číny.

Super promotion 50 %

Další akcí je Super Promotion 50 %. Zakoupením upgrade svého účtu v sekci Gift kódy, získáte za každý bod v Network Level dalších 50 % bodů navíc. Akce je do 3.1.2022, kdo chce využít nabídky, má nejvyšší čas. Více informací v back office.

Když u jsem zmínil Back office, pořád dochází k aktualizacím a skoro neviditelným změnám. Vrátilo se tlačítko na SWAP Info u C1 Rewards, aby ti, kdo neví jak, se dostali na stránky DPN. V záložce ‘Bonus’ je vidět záložka ‘Activity Summary’. V ní vidíte stav své sítě, kdo se registroval a do jakého produktu. Za každou registraci máte 1 AP (aktivní bod). Ty jsou důležité pro vyplácení provizí.

Rovněž jste možná zaznamenali, že z GIFT kódů se ztratila položka Planet IX. Nyní už účet v Planet IX přes Gift kód nenabijete, k tomu slouží peněženka ve hře.

Proč jsou důležité LP?

V závislosti na tom, kolik LP člen (Affiliate) vydělá během 12 po sobě jdoucích měsíců, Affiliate dosáhne různých hodností. Kdo dosáhne během tohoto období nové hodnosti, bude povýšen přímo. Affiliate se musí kvalifikovat každých 12 měsíců, aby si udržel hodnost. Hodnost, kterou Affiliate dosáhne, jim přinese různé množství bodů za různé aktivity.

To znamená vyšší návratnost LP pro každou aktivitu v závislosti na vzestupné hodnosti. Bílá hodnost tedy získá 100 % LP, zatímco černá hodnost získá 110 % LP za stejnou aktivitu. Zlatá 120 % LP, Titanium 130 % LP a Titanium Pro 150 % LP.

Příklad vidíte v nároku na pixely Planet IX. Člen Titan, měl nárok na pixely vyšší než White. Z nich získává více bodů jako bonus za svou loajalitu. Další akce budou.

Někomu dosud nekorespondují jeho LP s tím, co by měl ve skutečnosti mít. Přiznali to i v Dubai, že s tím bojují, ale dají to do pořádku. Možná jste někteří zaznamenali výraznou změnu v tomto týdnu na stavu svých LP (já ano). Takže vyčkejte a nechte IT pracovat. Věřím, že každý dostane to, co mu náleží.

Nabídka

Znáte někoho, kdo pracuje v MLM a zajímá se o Crowd1? Držím volnou registraci a Gift kod ZDARMA na místo přímo pod sebou. Pokud by to byl aktivní člověk a propagoval Crowd1, pomohl by všem v síti! Body potřebujeme každý a ty se načítají s každou novou registrací odspodu a postupují přes síť členů nahoru. Získáme tím všichni. Může mě kontaktovat emailem nebo mi kontakt zprostředkujte.

Do úterý rozešlu měsíční newsletter, je málo času, vracím se po covidu do práce…

Dosud vidělo:186Dnes vidělo:1